2011. december 23., péntek

Fluorit Nyaklánc - Karkötő szett - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Splitter és szöletesebb formájú szemek alkotják a nyakláncot is és a karkötőt is. A nyaklánc kapcsos, hossza: 51cm, a karkötő gumis, belső mérete: 17cm. A szemek színtelenek, zöldek, kékek, rózsaszínek, lilák, a nagyobb szemek között van több sávos. Nagyon különleges.  
Fizikai hatása
Erősítőleg hat a csontrendszerre; így például a kisgyermekeknél elősegíti a csontnövekedést.   Ajánlott a csontbetegségekre, ízületi gyulladásra, megmerevedett végtagokra. Salaktalanítja az egész szervezetet, így segíti a máj működését. Tisztítja a bőrt és a tüdőt, erősíti a nyálkahártyát, feloldja az érzelmi okokból eredő asztmát. Támogatja az agy működését. Az artériák meszesedése ellen is használható a szervezet bármely pontján. Erősíti a látást és a hallást. Gyulladások, gennyes sebek esetén, kössük a beteg testrészre. Elősegíti a vírusos megbetegedések gyógyulását is.
 
A sárga fluorit a következő szervek betegségeit gyógyítja: lép, máj, vese, hólyag.
A rózsaszín fluorit hatásterülete: szív, tüdő.
A zöld fluorit, az allergiára, tüdőre, szívre, bőrre, méregtelenítésre való.
A kék fluorit a torok és homloktáji betegségekre jó.
A lila fluorit az agyra, a fej bajainak feloldására, mint például a migrénnél alkalmazható.
 
Begyógyítja a pattanásokat és a sebeket, szabaddá teszi a légutakat, eredményes allergiáknál és hatásos testtartási hibák ellen. Megelőzi a fogszuvasodást és a fogínygyulladást. Erősíti a fogzománcot.
 
 
Lelki hatása
Szerelem, a bizalom és az intuíció köve is. Viselőjét megóvja az önteltségtől és a depressziótól. Kiválló társ a tanulásnál és a csoportban végzett tevékenységeknél.  Stabilizálja a lelket, kedvezően hat a felfogóképességre, fogékonnyá tesz az intuitív megérzésekre, erősíti a koncentrációt, több felelősségérzetet kölcsönöz. Az értelem kövének is mondhatnánk, mert kiszélesíti a tudatot, feloldja a szorongásokat, fokozza az értelmet.



Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-26 13:44
. Fluorit Nyaklánc - Karkötő szett - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése